Zöldborsós csirkemell rizzsel

Hozzávalók
1 csirkemell,
50 dkg fagyasztott zöldborsó,
2 nagy fej hagyma,
2 kápia paprika,
só,
bors,
1 csokor petrezselyemzöld,
zsiradék

A csirkemellet kicsontozzuk és kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, a zsiradékon megdinszteljük, beleteszük a szintén apróra kockázott kápiát és azzal is néhány percig pároljuk. Rátesszük a csirkemellkockákat és kavargatva, fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, fűszerezzük sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyemzölddel és fedő alatt, lassú tűzön készre főzzük. Ha szükséges egy kis vizet öntünk alája.
Párolt rizset készítünk melléje.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések