Zöldborsós csirkemell rizzsel
1 csirkemell,
50 dkg fagyasztott zöldborsó,
2 nagy fej hagyma,
2 kápia paprika,
só,
bors,
1 csokor petrezselyemzöld,
zsiradék
A csirkemellet kicsontozzuk és kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, a zsiradékon megdinszteljük, beleteszük a szintén apróra kockázott kápiát és azzal is néhány percig pároljuk. Rátesszük a csirkemellkockákat és kavargatva, fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, fűszerezzük sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyemzölddel és fedő alatt, lassú tűzön készre főzzük. Ha szükséges egy kis vizet öntünk alája.
Párolt rizset készítünk melléje.
Párolt rizset készítünk melléje.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése