Sültpaprikás és sonkás csirkemellrolád

Hozzávalók
1 csirke mellehúsa,
néhány szelet sonka,
3-4 sült kápia paprika (lehet eltett is),
só,
bors,
olaj,
paradicsomlé

A csirkemellet kicsontozzuk és a két fél mellet egy hosszú, éles késsel hosszában bevágjuk kb 3/4-ig, vigyázva, hogy ne vágjuk teljesen át, majd mint egy könyvet, szétnyitjuk. Két fólia között enyhén megpotyoljuk, sózzuk, borsozzuk majd ráfektetjük a sonkaszeleteket és a sült paprika húsát. Feltekerjük és kb ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle. Ezeket hurkapálcára szúrjuk (egy pálcára hármat, négyet), vigyázva, hogy ne nyíljanak szét, majd serpenyőbe tesszük, meglocsoljuk egy kis olajjal és 5-6 kanál paradicsomlével és fedő alatt megpároljuk. Amikor a levét elfőtte, kicsit megpirítjuk mindkét oldalán.
Krumplipürével vagy krumplisalátával tálaljuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések