Salátás tekercs
1/4 jégsaláta,
1/2 kígyóuborka,
1 kisebb hagyma,
1/2 kápia,
ízlés szerint kapor vagy menta,
ízlés szerint kapor vagy menta,
fokhagyma,
joghurt,
só,
só,
bármilyen sült hús (maradék is felhasználható),
tortilla lap
A salátához a hozzávalókat vékonyra vágjuk és összekavarjuk a kaporral vagy mentával. A sült húst is vékonyan felszeleteljük. A joghurtba belekavarjuk a zúzott fokhagymát és a sót.
A tortilla lapokat kicsit átmelegítjük, megkenjük a fokhagymás joghurttal, a közepére halmozunk a salátából és a húsból, még locsolunk rá egy keveset a fokhagymás joghurtból és összehajtogatjuk. A végét alufóliába csomagoljuk, hogy a szósz ne folyjon ki.
A salátához a hozzávalókat vékonyra vágjuk és összekavarjuk a kaporral vagy mentával. A sült húst is vékonyan felszeleteljük. A joghurtba belekavarjuk a zúzott fokhagymát és a sót.
A tortilla lapokat kicsit átmelegítjük, megkenjük a fokhagymás joghurttal, a közepére halmozunk a salátából és a húsból, még locsolunk rá egy keveset a fokhagymás joghurtból és összehajtogatjuk. A végét alufóliába csomagoljuk, hogy a szósz ne folyjon ki.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése