Sörben párolt busa citromos mártással

Hozzávalók
(személyenként)

1 szelet busa (kb 150g-os),
olívaolaj,
só,
fehér bors,
1 dl sör,
1/2 citrom leve,
1 dl natúr joghurt
1 kk kukoricakeményítő,

A halszeleteket bedörzsöljük olajjal, sóval, borssal és 1-2 órát pihenni hagyjuk.
Egy felforrósított serpenyőben a halszeleteket elősütjük addig amíg mindkét oldaluk kifehéredik, majd felöntjük a sörrel és fedő alatt megpároljuk.
Amikor kész, kivesszük és alufóliával letakarva melegen tartjuk amíg elkészítjük a mártást.
A joghurtot simára kavarjuk a keményítővel és a citromlével majd a hal párolólevéhez öntjük és krémesre főzzük.
Krumplipürét vagy natúr krumplit adunk melléje amit medvehagymával ízesíthetünk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések